Ajankohtaista

Ajankohtaista / Makkaralaulu  

28.05.2007: Laululeijonat lauloi makkaralle laulun

Julkaissut: marssineuvos

Huhtahyvät on tuonut Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi uutuuden, Leijona-makkaran! Sen maku on parasta mitä suomalainen mies voi uneksia. Lienee ensimmäinen makkara, jolle on sävelletty oma kuoroesitys. "Kun Suomi juhlii kansa hotkii Leijona makkaraa- kun Suomi juhlii kansa hotkii Leijona-makkaraa "

Laululeijonat innostui tästä suomalaista "äijäenergiaa" sisältävästä uutuusherkusta niin että teki sille oodin - siitä osia kuullaan Leijonan radiomainoksessa ja www-sivuilla. Leijona makkara on ensimmäinen makkara, jolle on sävelletty oma kuoroesitys. No, kyseessähän onkin tasavallan virallinen A-luokan grilliherkku - Suomen kunniaksi.

Oodin sävel on helposti opittava ja siksi iskevä, että se jää helposti soimaan ja päässee itseoikeutetusti mukaan grillijuhlaan. Sävel on trad ja sanat Sulkaneuvos.

Leijona on A-luokan grillimakkara  sopii suomalaiseen kesäisen laadukkaaseen grilli-iltaan ja sitä maistellessa kuuluu asiaan ajatella mukavia, vaikkapa palautella mieleen itsenäisen Suomen 90-vuotisen taipaleen kohokohtia - niin ja tietysti kukaan ei voi estää kajauttamasta makkaralaulua.

katso lisaa http://www.huhtahyvat.fi/leijonakisa/index.html

Huhtahyvat on jalolla asialla kuten Laululeijonatkin


Leijonamakkaran taustaa